ورود روی همین دستگاه تا ۹۰ روز حفظ میشود؛ مگر اینکه خارج شوی یا دادههای سایت را پاک کنی.
ثبتها خصوصی روی سرور خودت ذخیره و بین دستگاهها هماهنگ میشوند. رمز و اطلاعات ورود را با کسی به اشتراک نگذار.